House AB

Bassano del Grappa
Architects
Didonè Comacchio Architects
Year
2018
Team
Paolo Didonè, Devvy Comacchio, Gianmarco Miolo

The apartment was built in Bassano del Grappa in the late 70s. The new project maintains the same spatial distribution. The existing floor in olive timber is restored while in the kitchen area the existing tiles are replaced with a grey resin in order to give a more contemporary look. The horizontal and vertical surfaces of the terrace are cladded with timber. The terrace hosts a jacuzzi from which to observe the surrounding mountains of Asiago.

Related Projects

  • CASA ECS
    Giuseppe Gurrieri
  • Residential Building in Merim
    Topos Atelier de Arquitectura
  • Wohnanlage Ernst-Thälmannstraße
    Alex Guth Architekten
  • Estate at Blankenese Hillside
    SNAP Stoeppler Nachtwey Architekten BDA Stadtplaner PartGmbB
  • Prau Giosch
    ZINDEL BRÖNNIMANN FERRARIO

Magazine

Other Projects by Didonè Comacchio Architects

Interior SS
Nove
Lapitec Cersaie 2018
Bologna
Interior LP
Castelfranco Veneto
House PB
Rosà
Pencil Box
San Felice sul Panaro
House VM
Rosà