Hochregallager der Meraner Mühle

Lana
Photo © Patrick Schwienbacher
Photo © Patrick Schwienbacher
Photo © Patrick Schwienbacher
Photo © Patrick Schwienbacher
Interior Designers
biquadra
Localização
Lana
Ano
2021

Design der Fassade des Hochregallagers der Meraner Mühle

Projetos relacionados

  • AESOP SHINJUKU
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • Gallery COMMON
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • RESTAURANT ON THE SEA
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • CUTLERY for VALERIE OBJECTS
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • Akeno Restaurant
    Cyrus Ghanai Interior Architecture & Design

Revista

Outros projetos por biquadra

Villa Verde Aparthotel
Algund
Hotel Castel
Dorf Tirol
Palmenhaus
Meran
Pergola Residence „Villa"
Algund
Nationalparklodge Großglockner
Heiligenblut, Áustria