Kindergarden Sluderno

Sluderno
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Drawing © Roland Baldi Architects
Drawing © Roland Baldi Architects
Drawing © Roland Baldi Architects
Architecten
Roland Baldi Architects
Locatie
Sluderno
Jaar
2018
Klant
Comune di Sluderno
Team
Harald Kofler, Sila Giriftinoglu, Elena Casati, Carlo Scolari

Child-friendly and sustainable: with Sluderno Kindergarten, Roland Baldi Architects has created a wooden building with a pitched roof, plastered façade and significant windows of different sizes that, with their staggered layout and dimensions, are reminiscent of an child’s drawings. Inside, all the rooms can be accessed through the spacious foyer, which is also a welcome, recreation and play area. The group rooms face south towards the recreation areas in the garden. The custom-made wooden furniture, such as stools, tables and wardrobes, together with deliberately chosen colours convey a sense of security.

Gerelateerde projecten

  • Casa Malussi
    Iseppi AG
  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG

Magazine

Andere projecten van Roland Baldi Architects

Fire Station of the Voluntary Fire Department Fleres
Fleres
Headquarter TechnoAlpin
Bolzano
italia&amore Ristorante Mercato Enoteca
Bolzano
Civil Protection Centre Ritten
Ritten
District Heating Plant
Klausen