House P2

Eppan
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Photo © monovolume architecture + design
Architecten
monovolume architecture + design
Locatie
3957 Eppan
Jaar
2020
Kosten
Undisclosed
Verhalen
1-5 Stories
Klant
Private
Team
Astrid Hasler, Diego Preghenella, Sergio Aguado Hernàndez

Home P is a residential building for two generations in Appiano. The existing house was demolished, only the basement was preserved at the request of the owners. Herefore, the planning of the new upper floors was bound to static conditions.

The aim of the planning was to create two independent entrances and two outdoor areas protected from each other.

Between the two building complexes there is a covered entrance area.

The upper floor with the sleeping areas is hovering over the two ground floor units.

The building was constructed according to the guidelines of ClimaHouse A nature and is rather closed to the north, while it opens the southwest and therefore are wonderful views of the scenery.

Gerelateerde projecten

  • WhO Interior Sheet
    WhO
  • Neues Wohnquartier in Mölln
    czerner göttsch architekten
  • Wohnhaus und Scheune
    Walker Architekten
  • National Museum of Qatar
    Werner Sobek – Engineering, Design & Nachhaltigkeit
  • OP Erweiterung medius Klinik Nürtingen
    weinbrenner.single.arabzadeh. architektenwerkgemeinschaft

Magazine

Andere projecten van monovolume architecture + design

Casa T
Meran
Casa M
Meran
Casa M2
Bozen
House G
Lana