写真 © Oskar Da Riz
写真 © Oskar Da Riz
写真 © Oskar Da Riz
写真 © Oskar Da Riz
写真 © Oskar Da Riz
写真 © Oskar Da Riz
写真 © Oskar Da Riz
写真 © Oskar Da Riz
写真 © Oskar Da Riz
図面 © Roland Baldi Architects
図面 © Roland Baldi Architects
図面 © Roland Baldi Architects

Kindergarden Sluderno

 プロジェクト一覧に戻る
場所
Sluderno
2018
クライエント
Comune di Sluderno
チーム
Harald Kofler, Sila Giriftinoglu, Elena Casati, Carlo Scolari

Child-friendly and sustainable: with Sluderno Kindergarten, Roland Baldi Architects has created a wooden building with a pitched roof, plastered façade and significant windows of different sizes that, with their staggered layout and dimensions, are reminiscent of an child’s drawings. Inside, all the rooms can be accessed through the spacious foyer, which is also a welcome, recreation and play area. The group rooms face south towards the recreation areas in the garden. The custom-made wooden furniture, such as stools, tables and wardrobes, together with deliberately chosen colours convey a sense of security.

Roland Baldi Architects によるその他のプロジェクト

Fire Station of the Voluntary Fire Department Fleres
Fleres
Headquarter TechnoAlpin
Bolzano
italia&amore Ristorante Mercato Enoteca
Bolzano
Civil Protection Centre Ritten
Ritten
District Heating Plant
Klausen