Kindergarden Sluderno

Sluderno
写真 © Oskar Da Riz
写真 © Oskar Da Riz
写真 © Oskar Da Riz
写真 © Oskar Da Riz
写真 © Oskar Da Riz
写真 © Oskar Da Riz
写真 © Oskar Da Riz
写真 © Oskar Da Riz
写真 © Oskar Da Riz
図面 © Roland Baldi Architects
図面 © Roland Baldi Architects
図面 © Roland Baldi Architects
建築家
Roland Baldi Architects
場所
Sluderno
2018
クライエント
Comune di Sluderno
チーム
Harald Kofler, Sila Giriftinoglu, Elena Casati, Carlo Scolari

Child-friendly and sustainable: with Sluderno Kindergarten, Roland Baldi Architects has created a wooden building with a pitched roof, plastered façade and significant windows of different sizes that, with their staggered layout and dimensions, are reminiscent of an child’s drawings. Inside, all the rooms can be accessed through the spacious foyer, which is also a welcome, recreation and play area. The group rooms face south towards the recreation areas in the garden. The custom-made wooden furniture, such as stools, tables and wardrobes, together with deliberately chosen colours convey a sense of security.

関連したプロジェクト

  • „els“ – Elsbethenareal-Schrannenplatz
    F64 Architekten PartGmbB
  • Eclectic Apartment
    JUNG
  • Haus R
    NW/A
  • SchloR – Schöner Leben ohne Rendite
    GABU Heindl Architektur
  • Fünf Freund*innen | Geförderter Wohnbau
    GABU Heindl Architektur

Magazine

Roland Baldi Architects によるその他のプロジェクト

Fire Station of the Voluntary Fire Department Fleres
Fleres
Civil Protection Centre Ritten
Ritten
Ropeway Merano 2000
Meran
District Heating Plant
Klausen
Headquarter TechnoAlpin
Bolzano