Bar House

Aspen, Colorado, アメリカ
© Paul Warchol
建築家
GLUCK+
2005

This large family house is located on a deep narrow valley, bounded by a river on one edge and a road on the other. The winter weather is severe, and the sun reaches the bottom of the valley only from the south. Unlike the surrounding houses, this house runs perpendicular to the valley to maximize the southern exposure. The linear program allows each room to receive the southern exposure and provides spectacular views of the valley.

関連したプロジェクト

  • Projektwettbewerb Campus Motel NTB
    FELIX PARTNER Architektur und Design
  • Volksschule Maria Grün
    BERKTOLD WEBER Architekten
  • Stereokitchen
    Paul Kaloustian Architect
  • Cyprus New Museum
    Paul Kaloustian Architect
  • Bürobegrünung ERZ Entsorgung + Recycling, Zürich
    Hydroplant

Magazine

GLUCK+ によるその他のプロジェクト

Little Ajax Affordable Housing
Aspen, アメリカ
Bronx Preparatory Charter School, Bronx
Bronx, New York, アメリカ
Scholar's Library
New York, アメリカ
The East Harlem School
Harlem, New York, New York, アメリカ
Floating Box House
Austin, Texas, アメリカ
Little Sisters of the Assumption Family Health Service
Harlem, New York, New York, アメリカ