Fire Station Sand

Campo Tures
Gustav Willeit
Foto © Pedevilla Architects
 
 
Gustav Willeit
Foto © Pedevilla Architects
 
 
Gustav Willeit
Foto © Pedevilla Architects
 
 
Gustav Willeit
Foto © Pedevilla Architects
 
 
Gustav Willeit
Foto © Pedevilla Architects
 
 
Gustav Willeit
Foto © Pedevilla Architects
 
 
Gustav Willeit
Foto © Pedevilla Architects
 
 
Gustav Willeit
Foto © Pedevilla Architects
 
 
Gustav Willeit
Foto © Pedevilla Architects
 
 
Gustav Willeit
Foto © Pedevilla Architects
 
 
Gustav Willeit
Foto © Pedevilla Architects
 
 
Gustav Willeit
Foto © Pedevilla Architects
 
 
Architetti
pedevilla architekten
Indirizzo
Campo Tures
Anno
2016

At the entrance of the Tauferer Ahrntal, at 870 meter above sea level, is located the new golden landmark of the municipality of Sand in Taufers. The main characteristic of this building is his unique and straight functionality, which is reflected in a clear and simple shape. Short ways have received the highest due to their crucial influence during the efficient procedures of an operation. Further the compact and functional building, there's also a valuable appearance, where redundant ornaments were deliberately omitted. Therefore it was possible to advanced more proposals about shape, materials and colors: above all, the evident golden yellow plaster, rough-squirted on the facade, a playful and surprising attribute, which makes up the appeal of the new fire station.

Related Projects

Other Projects by pedevilla architekten