Cà Nova

San Giorgio
Foto © Martina Mambrin
Foto © Martina Mambrin
Foto © Martina Mambrin
Architetti
archiplanstudio
Sede
San Giorgio
Anno
2004
Costo
Non dichiarato
Piani
1-5 Piani

The renovation scheme involved conversion of buildings set around a courtyard into residential apartments. Evidence of the modifications have been left explicitly visible on the buildings. The essence of the plan is represented by a composite system.

Progetti collegati

  • scuola primaria
    Boschi+Serboli
  • edificio residenziale
    Boschi+Serboli
  • 日宇那の工房
    荒谷省午建築研究所
  • International Retreat
    WEISS / MANFREDI
  • Tre Volte
    Takeshi Hirobe Architects

Rivista

Altri progetti di archiplanstudio

High time
Forlì
Street
Solferino
Residenza Privata
Sarginesco
Park
Motteggiana
Piazza castello
Solferino
De Andrè park
Bigarello