Tublà da Nives

Selva di Val Gardena
Architectes
Perathoner Architects
Adresse
Strada Nives, 39048 Selva di Val Gardena
Année
2010
Coût
0 - 100 000
Étages
1-5 étages


The historical “Nives Barn“ dating from around the 17th century was formerly in the possession of a count family. The barn was rebuilt in 2010 according to today's technology as a timber structure using the old beams. The wish of the local government was to create an additional outbuilding. We decided to build a cubic glass construction to provide a showcase for the adjacent barn. So the building maintains a constant dialogue with passers-by. 


The “Nives Barn“ is an extraordinary ambiance for different events including talks, exhibitions and music.

Projets liés

  • Lichtfabrik - Mehr Licht, weniger Fabrik
    Bollinger + Fehlig Architekten GmbH BDA
  • Friedrichstraße - Früher Platte, heute Scholle
    Bollinger + Fehlig Architekten GmbH BDA
  • Villa K
    LOVE architecture and urbanism
  • Wettbewerb Restaurant Thalersee
    BÜRO KLK OG
  • Paysage de Feu
    Vazio S/A

Magazine

Autres projets de Perathoner Architects

Single familiy house
Daunei
Danterceppies Cable Car
Selva di Val Gardena
Villa A
Selva di Val Gardena
Grand Hotel Alpenroyal *****
Selva - Val Gardena
Piz Seteur
Selva - Val Gardena
Villa Belvedere
Costermano