Kindergarden Sluderno

Sluderno
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Photo © Oskar Da Riz
Dessin © Roland Baldi Architects
Dessin © Roland Baldi Architects
Dessin © Roland Baldi Architects
Architectes
Roland Baldi Architects
Lieu
Sluderno
Année
2018
Client
Comune di Sluderno
Équipe
Harald Kofler, Sila Giriftinoglu, Elena Casati, Carlo Scolari

Child-friendly and sustainable: with Sluderno Kindergarten, Roland Baldi Architects has created a wooden building with a pitched roof, plastered façade and significant windows of different sizes that, with their staggered layout and dimensions, are reminiscent of an child’s drawings. Inside, all the rooms can be accessed through the spacious foyer, which is also a welcome, recreation and play area. The group rooms face south towards the recreation areas in the garden. The custom-made wooden furniture, such as stools, tables and wardrobes, together with deliberately chosen colours convey a sense of security.

Projets liés

  • AESOP SHINJUKU
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • Gallery COMMON
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • RESTAURANT ON THE SEA
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • CUTLERY for VALERIE OBJECTS
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • Akeno Restaurant
    Cyrus Ghanai Interior Architecture & Design

Magazine

Autres projets de Roland Baldi Architects

Fire Station of the Voluntary Fire Department Fleres
Fleres
Headquarter TechnoAlpin
Bolzano
italia&amore Ristorante Mercato Enoteca
Bolzano
Civil Protection Centre Ritten
Ritten
District Heating Plant
Klausen