Bar House

Aspen, Colorado, USA
© Paul Warchol
Arquitectos
GLUCK+
Año
2005

This large family house is located on a deep narrow valley, bounded by a river on one edge and a road on the other. The winter weather is severe, and the sun reaches the bottom of the valley only from the south. Unlike the surrounding houses, this house runs perpendicular to the valley to maximize the southern exposure. The linear program allows each room to receive the southern exposure and provides spectacular views of the valley.

Proyectos relacionados

  • AESOP SHINJUKU
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • Gallery COMMON
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • RESTAURANT ON THE SEA
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • CUTLERY for VALERIE OBJECTS
    CASE-REAL / KOICHI FUTATSUMATA STUDIO
  • Akeno Restaurant
    Cyrus Ghanai Interior Architecture & Design

Magazine

Otros proyectos de GLUCK+

Duke University Marine Laboratory
Beaufort, North Carolina, USA
Farmhouse with Lap Pool
Worcester, New York, USA
Bronx Preparatory Charter School, Bronx
Bronx, New York, USA
Floating Box House
Austin, Texas, USA
Cary Leeds Center for Tennis & Learning
Bronx, New York, USA