House VM

Rosà
Architects
Didonè Comacchio Architects
Year
2017
Team
Paolo Didonè, Devvy Comacchio

The building is part of a small project that involves the construction of six homes where customers have asked to customize the "home type" to make it unique according to their needs. The main front of the house look towards the countryside, and the clients have manifested the need for outdoor living during summer time. The living area is characterized by marble flooring and large openings to view the landscape.

Related Projects

  • Skip House with view
    Hiraoka Architects
  • Neubau und Sanierung EFH Aadorf TG
    PRECOMA RENATO Architectures Interiors
  • Turnhout 2013
    Architectenburo Anja Vissers
  • Wohnhaus D.
    BLFP
  • Neubau EFH Ettenhausen TG
    PRECOMA RENATO Architectures Interiors

Magazine

Other Projects by Didonè Comacchio Architects

Interior SS
Nove
House AB
Bassano del Grappa
Lapitec Cersaie 2018
Bologna
Interior LP
Castelfranco Veneto
House PB
Rosà
Pencil Box
San Felice sul Panaro