© Günter Wett
© Günter Wett
© Günter Wett
© Günter Wett
© Günter Wett
© Günter Wett
© Günter Wett
© Günter Wett
© Günter Wett
© Günter Wett

within the leaves, house p

 Back to Projects list
Year
2010
Cost
100K - 1M
Stories
1-5 Stories

the aim of the project was to create a quality of indoor environment that would be visible from the outside. the intersection of the individual corpora protruding from the base cube results in logical zones – the roughly plastered, concrete-like base corpus has individual bodies added and cut out. these figures form protected atriums and characteristic large “oriels”, an abstraction of a typical feature in south tyrolean architecture. the trees of the property, landscape, and clouds are mirrored in the windows and shiny black metal frames. therefore, the building seemingly becomes part of its natural surroundings. courtyards cut into the cube intensify this feeling of living with and in nature.

Other Projects by bergmeisterwolf architekten

in the tradition, gasthaus löwengrube
Bozen
blend, öhler woman
Brixen
block of wood, wood carving perathoner
Pontives
next to the chapel, farmstead b
Sterzing
in the centre, hotel pupp
Brixen
lois, landscape frame
Brixen