Fotografia © Oskar Da Riz
Fotografia © Oskar Da Riz
Fotografia © Oskar Da Riz
Fotografia © Oskar Da Riz
Fotografia © Oskar Da Riz
Fotografia © Oskar Da Riz
Fotografia © Oskar Da Riz
Fotografia © Oskar Da Riz
Fotografia © Oskar Da Riz
Dibuix © Roland Baldi Architects
Dibuix © Roland Baldi Architects
Dibuix © Roland Baldi Architects

Kindergarden Sluderno

 Torna enrere a la llista de projectes
Localització
Sluderno
Any
2018
Client
Comune di Sluderno
Equip
Harald Kofler, Sila Giriftinoglu, Elena Casati, Carlo Scolari

Child-friendly and sustainable: with Sluderno Kindergarten, Roland Baldi Architects has created a wooden building with a pitched roof, plastered façade and significant windows of different sizes that, with their staggered layout and dimensions, are reminiscent of an child’s drawings. Inside, all the rooms can be accessed through the spacious foyer, which is also a welcome, recreation and play area. The group rooms face south towards the recreation areas in the garden. The custom-made wooden furniture, such as stools, tables and wardrobes, together with deliberately chosen colours convey a sense of security.

Altres projectes per Roland Baldi Architects

Fire Station of the Voluntary Fire Department Fleres
Fleres
Headquarter TechnoAlpin
Bolzano
italia&amore Ristorante Mercato Enoteca
Bolzano
Civil Protection Centre Ritten
Ritten
Ropeway Merano 2000
Meran