Tublà da Nives

Selva di Val Gardena
Architects
Perathoner Architects
Adreça
Strada Nives, 39048 Selva di Val Gardena
Any
2010


The historical “Nives Barn“ dating from around the 17th century was formerly in the possession of a count family. The barn was rebuilt in 2010 according to today's technology as a timber structure using the old beams. The wish of the local government was to create an additional outbuilding. We decided to build a cubic glass construction to provide a showcase for the adjacent barn. So the building maintains a constant dialogue with passers-by. 


The “Nives Barn“ is an extraordinary ambiance for different events including talks, exhibitions and music.

Projectes relacionats

  • Erweiterung Schulanlage Dorf
    Bürgi Burkhard von Euw
  • Shanghai Suhe MixC World
    KOKAISTUDIOS
  • Welcome to the Stage!
    Kjellander Sjöberg
  • Hovering Kan-Too – Great Bay Area Center Showroom
    Wutopia Lab
  • Stockwell-Rodríguez Residence
    Belmont Freeman Architects

Revista

Altres projectes per Perathoner Architects

Piz Seteur
Selva - Val Gardena
Cycling Hotel Linder
Selva
Hotel Granbaita Dolomites *****
Selva
Single familiy house
Daunei
Il frantoio
Arco