Kindergarden Sluderno

Sluderno
Fotografia © Oskar Da Riz
Fotografia © Oskar Da Riz
Fotografia © Oskar Da Riz
Fotografia © Oskar Da Riz
Fotografia © Oskar Da Riz
Fotografia © Oskar Da Riz
Fotografia © Oskar Da Riz
Fotografia © Oskar Da Riz
Fotografia © Oskar Da Riz
Dibuix © Roland Baldi Architects
Dibuix © Roland Baldi Architects
Dibuix © Roland Baldi Architects
Architects
Roland Baldi Architects
Localització
Sluderno
Any
2018
Client
Comune di Sluderno
Equip
Harald Kofler, Sila Giriftinoglu, Elena Casati, Carlo Scolari

Child-friendly and sustainable: with Sluderno Kindergarten, Roland Baldi Architects has created a wooden building with a pitched roof, plastered façade and significant windows of different sizes that, with their staggered layout and dimensions, are reminiscent of an child’s drawings. Inside, all the rooms can be accessed through the spacious foyer, which is also a welcome, recreation and play area. The group rooms face south towards the recreation areas in the garden. The custom-made wooden furniture, such as stools, tables and wardrobes, together with deliberately chosen colours convey a sense of security.

Projectes relacionats

  • Casa Malussi
    Iseppi AG
  • Werks- und Bürogebäude Theurl
    ATP architekten ingenieure
  • Lounge by Topgolf [Shanghai]
    hcreates interior design
  • Mini Cuppa
    hcreates interior design
  • Bahnhofplatz, Wil
    Hager Partner AG

Revista

Altres projectes per Roland Baldi Architects

Fire Station of the Voluntary Fire Department Fleres
Fleres
Headquarter TechnoAlpin
Bolzano
italia&amore Ristorante Mercato Enoteca
Bolzano
Civil Protection Centre Ritten
Ritten
District Heating Plant
Klausen