House P2

Eppan
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Fotografia © monovolume architecture + design
Architects
monovolume architecture + design
Localització
3957 Eppan
Any
2020
Preu
Ocult
Pisos
1-5 pisos
Client
Private
Equip
Astrid Hasler, Diego Preghenella, Sergio Aguado Hernàndez

Home P is a residential building for two generations in Appiano. The existing house was demolished, only the basement was preserved at the request of the owners. Herefore, the planning of the new upper floors was bound to static conditions.

The aim of the planning was to create two independent entrances and two outdoor areas protected from each other.

Between the two building complexes there is a covered entrance area.

The upper floor with the sleeping areas is hovering over the two ground floor units.

The building was constructed according to the guidelines of ClimaHouse A nature and is rather closed to the north, while it opens the southwest and therefore are wonderful views of the scenery.

Projectes relacionats

  • WhO Interior Sheet
    WhO
  • Neues Wohnquartier in Mölln
    czerner göttsch architekten
  • Wohnhaus und Scheune
    Walker Architekten
  • National Museum of Qatar
    Werner Sobek – Engineering, Design & Nachhaltigkeit
  • OP Erweiterung medius Klinik Nürtingen
    weinbrenner.single.arabzadeh. architektenwerkgemeinschaft

Revista

Altres projectes per monovolume architecture + design

Casa T
Meran
Casa M
Meran
Casa M2
Bozen
House G
Lana