Danterceppies Cable Car

Selva di Val Gardena
Architects
Perathoner Architects
Adreça
Streda Dantercëpies, 39048 Selva di Val Gardena
Any
2013
Preu
1 milió - 100 milions
Pisos
1-5 pisos

The morphological insertion of the buildings into the alpine environment was a major part of the project of the Dantercepies cable car. The valley, mountain and middle stations were all built out of cement mixed with sediments of local dolomitic gravel.

The original project had to be completely revised, adapted and newly approved due to two landslides in April 2013. Nevertheless, the project could be realised during summer 2013.

Projectes relacionats

  • Centillion Sofia
    DIN A4 Architektur
  • Joe and Rika Mansueto Library
    L-Plan Lighting Design
  • Terra Mineralia, Schloß Freudenstein
    L-Plan Lighting Design
  • シャングリ・ラホテル東京
    ワークテクト
  • 日本平ホテル
    ワークテクト

Revista

Altres projectes per Perathoner Architects

Single familiy house
Daunei
Tublà da Nives
Selva di Val Gardena
Villa A
Selva di Val Gardena
Grand Hotel Alpenroyal *****
Selva - Val Gardena
Piz Seteur
Selva - Val Gardena
Villa Belvedere
Costermano