Bar House

Aspen, Colorado, USA
© Paul Warchol
Architects
GLUCK+
Any
2005

This large family house is located on a deep narrow valley, bounded by a river on one edge and a road on the other. The winter weather is severe, and the sun reaches the bottom of the valley only from the south. Unlike the surrounding houses, this house runs perpendicular to the valley to maximize the southern exposure. The linear program allows each room to receive the southern exposure and provides spectacular views of the valley.

Projectes relacionats

  • „els“ – Elsbethenareal-Schrannenplatz
    F64 Architekten PartGmbB
  • Eclectic Apartment
    JUNG
  • Haus R
    NW/A
  • SchloR – Schöner Leben ohne Rendite
    GABU Heindl Architektur
  • Fünf Freund*innen | Geförderter Wohnbau
    GABU Heindl Architektur

Revista

Altres projectes per GLUCK+

Duke University Marine Laboratory
Beaufort, North Carolina, USA
Farmhouse with Lap Pool
Worcester, New York, USA
Bronx Preparatory Charter School, Bronx
Bronx, New York, USA
Cary Leeds Center for Tennis & Learning
Bronx, New York, USA
Tower House
New York, USA